Vragen?
Wij helpen u graag!

Kronch Graan Vrij - 13,5kg

Aanbieding! Kronch Graan Vrij - 13,5kg Bekijk groter

Kronch Graanvrij adult hondenvoer met zalm 

Meer details

3 Items

€ 75,99 incl. btw

Meer informatie

Kronch Graanvrij adult hondenvoer met zalm

Kronch Graanvrij is een graanvrij hondenvoer van de bekende Kronch premium kwaliteit. De brokken worden gemaakt met grotendeels lokale ingrediënten van hoge kwaliteit. Het is een volledig diervoeder voor volwassen honden met een normale dagelijkse energiebehoefte. Als bron van dierlijk eiwit is onder andere verse Noorse zalm gebruikt.

In Kronch Graanvrij is verse zalm een zeer belangrijk ingrediënt en zijn alle vormen van granen en gluten uit het recept gelaten. Zalm is van nature rijk aan de essentiële Omega-3 & Omega-6 vetzuren. Dit zijn vetzuren die de hond dagelijkse nodig heeft maar zelf niet kan aanmaken en van een externe bron moet verkrijgen. De Omega vetzuren dragen bij aan onder andere een mooie, gezonde vacht en huid, ondersteunen de vruchtbaarheid en zijn goed voor de ontwikkeling van de hersenen.

De verse zalm die gebruikt wordt in Kronch producten is uniek voor een hondenvoer. De zalm is niet ingevroren geweest en komt na het uitbenen (voor de menselijke consumptie) rechtstreeks naar de fabriek om - nog herkenbaar als zalm - verwerkt te worden in Kronch producten. Zowel vers als duurzaam!

Van sommige hondenvoeding krijgen honden veel ontlasting en/of zachte ontlasting. Afhankelijk van de hond en hoe snel deze aan Kronch Graanvrij gewend is, zal de hoeveelheid ontlasting gering zijn en dusdanig stevig dat - indien nodig - de ontlasting tussen twee vingers op te pakken is.

Kronch hondenvoer bevat geen kunstmatig toegevoegde geur- kleur- en smaakstoffen en is het op natuurlijke wijze geconserveerd met tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn.

- Volledig diervoeder voor volwassen honden
- Deense premium kwaliteit sinds 1993

Te geven voor/om

- honden die granen en-/of gluten niet verdragen
- honden die eiwitten uit bijvoorbeeld rund of lam niet verdragen

Productvoordelen van Kronch Graanvrij

- premium kwaliteit uit Denemarken
- gemaak met verse zalm en vis
- omega-3 en omega-6: Ondersteunt de gezondheid van de hond en o.a. de huid en vacht
- glucosamine: ondersteunt de gewrichten
- extra kruiden om de gezondheid te bevorderen
- ter bevordering van een stevige ontlasting
- geschikt voor honden met een gevoelige maag en/ of darmen
- licht verteerbaar
- hoge acceptatie
- gemaakt zonder kunstmatige conservering- geur- kleur- en smaakstoffen

Hoogwaardige eiwitten

Eiwitten zijn voor de hond belangrijk voor de opbouw van het spier- en beenderstelsel maar zijn ook onderdeel van hormonen, enzymen en afweerstoffen. Eiwitten afkomstig van zalm, zoals in Kronch Graanvrij, hebben een zeer hoge biologische waarde. 
Met een lager eiwitgehalte, opgebouwd uit eiwitten met hoge biologische waarden voer je je hond gezonder. Zie ter illustratie de onderstaande eiwitladder.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid brokken in gram per dag

1 -5 kg | 30 -110 g
5 -10 kg | 110 -160 g
10 -20 kg | 160 -250 g
20 -30 kg | 250 -340 g
30 -40 kg | 340 -480 g
40 -50 kg | 480 -600 g
50 -60 kg | 600 -720 g
60 -70 kg | 720 -840 g
* aangezien de energiebehoefte per hond verschillend is, kan het zo zijn dat u wellicht meer of minder dient te geven.
Bovenstaande hoeveelheden zijn een standaard indicatie waar u uiteraard van af kunt wijken.
** is uw hond gesteriliseerd of gecastreerd? In dat geval zal de energiebehoefte lager zijn en adviseren wij om 85% - 95% van bovenstaande voedingsadvies te geven.

Ingrediënten

Verse zalm, vismeel, aardappelmeel,erwten,bonen,aardappelsnippers,varkensbloedmeel, varkensvet, zalmmeel, lijnzaad, citruspulp, suikerbiet, gehydroliseerd kippeneiwit, zalmolie, biergist, calciumcarbonaat, lecithine, vitaminen en mineralenmengsel, zeoliet, gedroogd ei, natriumchloride, cholinechloride, kaliumchloride, kippenlever, cichorijwortel, gedroogde brandnetel, melkdistel, magnesiumoxide, mono-calciumfosfaat, gedroogde : kelp, duizendblad, gember, goudsbloem, moerasspirea, meidoorn, rozemarijn, citroenzuur, gedroogd alfalfa, glucosamine en chondroitinesulfaat.

Toevoegingen:
Kronch hondenvoeding wordt geconserveerd met natuurlijke tocopherolen, vitamine E, vitamine C en rozemarijn. 

Analyse per 100 g

Energie: 1473kJ / 350 kcal
Ruw Eiwit 30%
Ruw Vet 15%
Ruwe As 7,9%
Ruwvezel 2,6%