Vragen?
Wij helpen u graag!

Kronch Pemmikan

Aanbieding! Kronch Pemmikan Bekijk groter

Kronch Pemmikan:

De energiereep/ booster voor honden!

Meer details

62 Items

€ 5,00 incl. btw

Minimale afname van het product is 2

Meer informatie

Kronch Pemmikan: de energiereep/ booster voor honden

Kronch Pemmikan is de energiereep voor honden en geeft de hond gedurende de dag een energieboost. Pemmikan heeft daarmee een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen van de hond en wordt veel gegeven aan honden die langdurig moeten presteren.

- Aanvullend diervoeder voor honden

Redenen om Kronch Pemmikan te gegeven

Kronch Pemmikan is een voedzaam en energierijk supplement dat verschillende voordelen biedt voor honden.
1.    Ondersteuning bij intensieve training of inspanning: Honden die betrokken zijn bij intensieve training, zoals sportieve activiteiten of wedstrijden, hebben een verhoogde behoefte aan voedingsstoffen en energie. Kronch Pemmikan kan dienen als een aanvulling op het reguliere dieet van je hond om te helpen bij het voorzien in deze extra behoeften en het ondersteunen van een gezonde en actieve levensstijl.

2.    Hoog energiegehalte: Kronch Pemmikan is samengesteld met ingrediënten die een hoog energiegehalte hebben, zoals vet en granen. Dit maakt het ideaal voor honden die extra energie nodig hebben, zoals actieve werkhonden, jachthonden of honden die herstellen van ziekte of chirurgie.

3.    Gewichtstoename en conditieverbetering: Als je hond moeite heeft om op gewicht te blijven of extra spiermassa wil opbouwen, kan Kronch Pemmikan een waardevolle toevoeging aan het dieet zijn. De combinatie van hoogwaardige eiwitten en vetten in Pemmikan kan helpen bij het bevorderen van gewichtstoename en het verbeteren van de algehele conditie van je hond.

4.    Handig tijdens reizen of avonturen: Als je met je hond op reis gaat, wandeltochten maakt of andere avonturen onderneemt, kan Kronch Pemmikan een compacte en voedzame snack zijn om onderweg te geven. Het is gemakkelijk mee te nemen en biedt een snelle bron van energie voor je hond tijdens inspannende activiteiten.

5.    Aanvulling op het dieet van kieskeurige eters: Sommige honden zijn kieskeurige eters en kunnen moeite hebben om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Kronch Pemmikan heeft een smakelijke smaak en geur, waardoor het aantrekkelijk kan zijn voor kieskeurige eters en hen kan helpen om essentiële voedingsstoffen te verkrijgen.

Productvoordelen

- in handig deelbare blokjes
- na ongeveer 30 minuten merkbaar. Maximale effect na +/- 1,5 uur.
- voor zowel kortstondig gebruik als langdurig gebruik geschikt
- 6.000 kcal. per kg
- kan naast iedere voeding worden gegeven

Dosering

100 - 200 gram per dag, afhankelijk van het gewicht van de hond en activiteitsniveau.

Samenstelling
Vismeel, reuzel, plantaardig vet, druivensuiker, maïs, gerst, biergist, vitamine/mineralen

Energie per 100g/ 613 kcal
Ruw eiwit 24,0g
Ruw vet 59,0g
Ruwe vezel 5,5g
Ruwe as 0,5g
Water 4,0g